Berendsen Textielservice Hoogeveen

berendsen_1024x768

Over Berendsen

“Berendsen is een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en een groot aanbod aan diensten in 17 Europese landen. Onze uiteenlopende diensten hebben één belangrijke overeenkomst: Ze zorgen ervoor dat onze klanten veilig en hygiënisch werken, zonder zorgen. U heeft met Berendsen een partner in huis, die uw behoefte invult op het gebied van Bedrijfskleding en Veiligheidskleding, Industrieel absorptiemateriaal, Cleanroomkleding, Schoonloopmatten en Hygiëneproducten. U kunt op ons rekenen als solide partner, die een oplossing vindt die helemaal bij uw bedrijf past.”

Project

Onlangs heeft BB Systems de vergaderzaal van Berendsen voorzien van nieuwe AV apparatuur.
De zaal is voorzien van een LED scherm, een soundbar en een tafelaansluitpaneel, tevens is er een kabelpakket geleverd.

De apparatuur bestaat uit een LG LED beeldscherm 65 “ met een usb2.0 ingang, zodat de gebruiker eenvoudig eigen gemaakte content kan afspelen middels een USB stick. Het scherm is gemonteerd op een ErgoFrame® Touchlift trolley, hierdoor is het zware scherm snel en op een veilige manier te vervoeren. Tevens is de trolley elektrisch in hoogte verstelbaar en uitgerust met een Laptopplank. Het geheel is afgemaakt met een Soundbar, zodat tijdens presentaties een mooi vol geluid wordt gecreëerd.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audio installatie? Bel ons op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.

Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.