BGHU Utrecht

BGHU Boardroom

Over BGHU

BghU – Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht – is een samenwerkingsverband op het gebied van belastingen. BghU voert voor de gemeenten de taken uit op het terrein van de WOZ, de heffing en inning voor OZB, afvalstoffenheffing, rioolheffing, hondenbelasting, toeristenbelasting, parkeerbelasting, forensenbelasting, precariobelasting en BedrijvenInvesteringsZone (BIZ). Voor het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden houden we ons bezig met de waterschapsbelastingen.

Bron: Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht

Project

BB Systems heeft de presentatieruimte van het BGHU voorzien van een vast 82”inch presentatiescherm. Het presentatiescherm is van afstand bedienbaar, maar ook middels Touch bediening. Dankzij de optische 10 vingers touch functionaliteit kunnen meerdere personen tegelijk werken op het scherm. Het scherm is eenvoudig bedienbaar en voorzien van een ingebouwde microfoon en ingebouwde camera. Aangezien er architectonische eisen aan de ruimte zijn gesteld, is het scherm gemonteerd aan een dubbel kolom systeem opgeleverd in de opgegeven RAL kleur.

Ook zijn de actieve luidsprekers hieraan gemonteerd. Voor een krachtige geluidsversterking is er gekozen om een 2-weg systeem met subwoofer (5“) en dome tweeter (1″) te plaatsen. De luidsprekers hebben een witte ABS kunststof behuizing met metalen rooster met een ingebouwde versterker die wordt aangesloten op het scherm.

Draadloos presenteren is mogelijk dankzij de Barco clickshare oplossing, deze zeer betrouwbare presentatie oplossing bestaat uit een Basis station en 2 USB Clickshare buttons. Dankzij ClickShare komt u de vergaderruimte binnen en begint u te delen wat u moet delen, ongeacht op welk toestel het staat, zonder kabels, installaties en gênante momenten. Naast laptops is er ook de mogelijkheid om verbinding te maken met een iPhone of een iPad d.m.v. een eigen Wifi netwerk die door het Barco basisstation wordt gecreëerd.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!