Bleckmann Nederland

Project

BB Systems heeft voor Bleckmann Amsterdam de achtergrondmuziek installatie mogen verzorgen. De achtergrondmuziek installatie bestaat uit 116 projectie luidsprekers. Binnen Bleckmann zijn er verschillende zones ingericht, waardoor het mogelijk is per afdeling het gewenste volume in te stellen.

De luidsprekers worden aangestuurd door drie krachtige 4x500W eindversterkers. Hiervoor zit een audiomixer waar de internetradio en de omroepmicrofoon op aangesloten is. Ook is het mogelijk om muziek af te spelen via USB, en verbinding te maken met Bluetooth. De mediaspeler is bedienbaar met een app.

Inmiddels is de installatie in gebruik genomen en klinken de arbeidsvitaminen vrolijk door de speakers bij Bleckmann. BB Systems heeft de installatie inclusief bekabeling compleet opgeleverd.

Over Bleckmann

Al meer dan 150 jaar streeft Bleckmann ernaar om zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op die manier zijn we van een distributeur in de textielindustrie uitgegroeid tot een logistieke partner van wereldklasse voor vele internationale mode- en lifestylemerken.

Delivering on your promises since 1862

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een dergelijke installatie? BB Systems kan u van dienst zijn in advies, nieuwe installaties maar ook het beheer, service en onderhoud aan bestaande geluidsinstallaties. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen of vraag direct een offerte aan.