Boonstra Transport Haulerwijk

Boonstra transport

Over Boonstra transport

Boonstra beschikt over een fijnmazig distributienet in de Benelux, waarbij levering binnen 24 uur en levering aan huis tot de mogelijkheden behoren. Hiervoor is een wagenpark beschikbaar dat grotendeels is uitgerust met laadklep of een meeneemheftruck (Kooi-aap).
Bron: website 

Project

In opdracht van Boonstra Transport en in samenwerking met Telecom Service Leek heeft BB Systems een audiovisuele installatie geleverd.

De vergaderruimte van het transportbedrijf is voorzien van een 65” LG beeldscherm, waarbij het geluid wordt versterkt door een Neets Soundbar inclusief Neets Echo wandregelaar. Dankzij de luxe wandregelaar is een simpele aansturing van een beeldscherm of projector mogelijk. Ook draadloos presenteren behoort nu tot de mogelijkheden, middels een plug & play oplossing. Het brengt een eenvoudig te gebruiken volledige desktop weergave voor Windows, Mac en Linux gebruikers en is geïntegreerd in het bestaande netwerk, zodat het WiFi netwerk minder wordt belast.

De bedrijfshal is voorzien van een achtergrondmuziekinstallatie, bestaande uit o.a. in- en opbouw luidsprekers, een Bosch Versterker 240W mengversterker aanstuurbaar middels een Bosch Wandregelaar. Voor het afspelen van digitale MP3, WAV en WMA-bestanden is er een Denon Professional DN-350UI Internet Radio/USB/Bluetooth-speler geplaatst voorzien van FM-radio, Spotify Connect, Bluetooth, en een USB-mediaspeler. Via Bluetooth verbind u uw smartphone draadloos zodat je op die wijze gemakkelijk je muziek aan kunt sturen en af kunt spelen. Kortom een multifunctioneel apparaat voor het afspelen van uw muziek.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties voor de transportbranche? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.

Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.