Café Donovan’s Groningen

Over Café Donovan’s

Café Donovans is gevestigd in het bruisende centrum van Groningen. Het is de hotspot voor heerlijke vibes en lekkere tunes! Café Donovan’s biedt niet alleen een goede service, gezelligheid en een scala aan cocktails; het is ook de uitgaansplek bij uitstek om lekker te dansen. Ook voor cocktailworkshops ben je bij ons aan het juiste adres. Behalve Funk, Soul en Motown is er in Donovan’s een uitgebreid muziekaanbod, variërend van R&B, Latin tot Pop muziek.

Classic Hiphop – R & B – Latin – Motown

Project

BB Systems ondersteunt Café Donovan’s met licht, beeld en geluid. BB Systems heeft voor Café Donovan’s in Groningen een geluidsinstallatie gemonteerd bestaande uit tien luidsprekers.

BB Systems heeft bovendien een narrowcasting systeem geïnstalleerd. Zodoende kan Café Donovan’s de gast in één oogopslag laten zien wat het café te bieden heeft. Narrowcasting wordt bijvoorbeeld ingezet voor het weergeven van de openingstijden, het menu, informatie over acties, maar ook voor andere zaken zoals het weer, het laatste nieuws en/of social media pagina’s.

Op het gebied van veiligheid heeft BB Systems een IP camerasysteem geplaatst. Er zijn acht camera’s en een recorder geïnstalleerd in het café. Het grote voordeel van dit camerasysteem is dat het preventief werkt en het kan dienen als eventueel bewijsmateriaal.

Meer informatie?

BB Systems is een totaalleverancier in audiovisuele installaties en elektrotechniek. Bent u ook op zoek naar een vaste partner op het gebied van audiovisuele installaties? BB Systems kan u van dienst zijn in nieuwe installaties maar ook het beheer, service en onderhoud aan bestaande audiovisuele installaties. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

 

Bronvermelding / fotografie: Donovan’s