Devhouse Spindle Groningen

spindle werkplekinrichting

Over Devhouse Spindle

Devhouse Spindle, gevestigd in Groningen, ontwikkelt open source software dat zakelijke communicatie efficiënter en persoonlijker maakt. Ruim 50 nerds bouwen aan onder meer telefonieplatform VoIPGRID, door het FD uitgeroepen tot snelst groeiende bedrijf van Nederland in 2016, en Lily, een uniek klantrelatiemanagement systeem dat in 2017 werd gelanceerd.
Bron: Devhouse Spindle

Project

Vanaf 28 mei is Devhouse Spindle verhuisd naar Het Kwadraat, waar ze samenwonen met collega’s van Voys en bekende buren als het Dagblad van het Noorden (NDC), accountantskantoor De Jong & Laan en diverse startups.

Devhouse Spindle heeft gekozen voor Het Kwadraat, een aan de binnenzijde standaard kantoor met systeemplafonds en veel wanden. In eerste instantie oogt de ruimte niet erg vernieuwend en aantrekkelijk, maar door de hoeveelheid licht en beschikbare ruimte ontstaat een enorm potentieel. Het eerste besluit wordt genomen: de muren en systeemplafonds gaan er uit. Hierdoor wordt het stoere betonnen plafond zichtbaar, die samen met de antraciete kozijnen en de betonnen vloer voor een mooi industrieel uiterlijk zorgt.

Het hoofdkantoor van het Groningse softwarebedrijf is ontworpen door Studio P&D, gedurende het gehele project zijn ze betrokken bij de werkzaamheden om samen met alle partners tot een optimaal interieur te komen. In opdracht van Style26 en in samenwerking met diverse partners hebben we Devhouse Spindle mogen inrichten. BB Systems heeft in dit prachtige project alle techniek verzorgd. Het gaat hier om turnkey dali gestuurde LED verlichting, datanetwerk CAT6A, elektrotechniek en audiovisuele middelen.

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

 

Bronvermelding / fotografie: Spindle