Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies

Digitale Raampresentatie Dijkstra

Over Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies

Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies is een servicegericht kantoor op gebied van de woningmakelaardij, hypotheken en verzekeringen. Wij zijn een modern en innovatief bedrijf ook op het gebied van automatisering. Het team bestaat momenteel uit 8 medewerkers en het bedrijf bestaat ruim 50 jaar. Onze werkzaamheden spelen zich voornamelijk af in het Westerkwartier en de stad Groningen.

“Al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres!”

Website: https://www.dijkstramakelaardij.nl/

Project

Enkele maanden geleden benaderde Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies BB Systems betreffende hun nieuwe te openen vestiging te Marum. De wens was in de etalage van de nieuwe vestiging in Marum het actuele woningaanbod middels een digitale raampresentatie te kunnen presenteren. Dit om de relaties en passanten een real-time beleving te geven wat er speelt in de regionale huizen markt.

BB Systems bekeek de situatie ter plaatse om vervolgens een klant specifiek voorstel samen te stellen. De keuze viel op twee Samsung OM46N Window displays 1920×1080 met een helderheid van maar liefst 4000cd/m². Dit type scherm is speciaal ontwikkelt voor etalage toepassingen en garandeert een mooie heldere beeldweergave. Bovendien richt deze OMN-serie zich op energie-efficiëntie door minder stroom te verbruiken dan conventionele schermen. Een echte energiezuinige “Eye-Catcher”.

De displays zijn middels een luxe kantelbare- en draaibare plafondbeugel gemonteerd geworden. Ook werd er een koppeling tot stand gebracht vanuit het Realworks CRM pakket naar een mediaplayer, zodat het woningaanbod, alsmede promo video’s en evt. video’s van woningen op de schermen getoond kunnen worden. Dit narrowcasting systeem heeft een unieke softwarekoppeling met Realworks. Via de software wordt het actuele woningaanbod ingeladen. Uiteraard alles in de vertrouwde Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies huisstijl, actueel en dynamisch 24/7 gepresenteerd.

Reactie van de opdrachtgever;
“Via één van onze medewerkers werden wij in contact gebracht met BB systems doordat deze een goede ervaring met BB systems had vanuit een eerder project. Nadat het contact gelegd was kwam BB systems met een offerte waarin onze wensen goed verwerkt waren. Zo moesten de schermen mooi helder beeld geven en goed zichtbaar zijn ook als de zon erop schijnt en moest er een koppeling komen met het CRM-systeem waar wij mee werken. De levering was vlot en BB systems heeft alles vakkundig, netjes en in overleg geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en krijgen hier veel complimenten over.”

Meer informatie?

Uit de positieve reacties van de passanten is de aanwezigheid van deze nieuwe displays duidelijk waarneembaar. Heeft u ook interesse in méér zichtbaarheid op uw locatie? BB Systems adviseert u graag!