Dorpscentrum de Broeckhof te Zuidbroek

Over Dorpscentrum de Broeckhof

De Broeckhof is het multifunctionele vergader-, congres- en cultuurcentrum voor de Gemeente Menterwolde en wijde omtrek. Ook voor uw recepties, buffetten, zakelijke diners en catering bent u daar aan het juiste adres.

Project

Voor Dorpscentrum de Broeckhof in Zuidbroek heeft BB Systems diverse audiovisuele installaties geleverd en geïnstalleerd.Het multifunctioneel centrum is ingericht voor feesten, partijen, externe vergaderingen, cursussen en bedrijfspresentaties. Het gebouw is recentelijk geheel gerenoveerd en door BB Systems voorzien van de nieuwste audiovisuele technieken.

Geluidsinstallatie
In de twee zalen hebben wij een 2-zone geluidsinstallatie met hoogwaardige luidsprekers en versterkers van Acoustic Line aangelegd. De luidsprekers zijn speciaal in dezelfde kleur als de wand gespoten. De installatie werkt middels twee handige bedieningspanelen en een automatische mixer. Hierdoor werkt de geluidsinstallatie bijna volledig geautomatiseerd. De geluidsinstallatie beschikt over zes draadloze microfoons/headsets. Alle apparatuur is afgewerkt in een centrale afsluitbare kast.

Beeldinstallatie
Voor de beeldinstallatie is er gekozen voor een Projecta elektrisch bedienbaar 16:10 projectiescherm van 400 x 255cm. Er is een Panasonic PT-DW6300 serie 6000 ANSI Lumen projector geïnstalleerd voor een perfecte beeldweergave. Daarnaast is er voor de weergave van films een Blu-ray speler geïnstalleerd en voor presentaties diverse VGA aansluitpunten.  De beeldinstallatie kan worden bediend middels een Extron bedieningspaneel die in de wand is geïntegreerd.

Ringleidingsysteem
Voor slechthorenden is er een ringleidingsysteem aangelegd. Door een gehoortoestel in de t-stand te zetten is het mogelijk het geluid van bijvoorbeeld presentaties of films goed te horen. Het dorpscentrum is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van audiovisuele systemen en klaar voor de toekomst!

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar audiovisuele installaties of wilt u meer informatie over dit project? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden, wij adviseren u graag!