Dorpshuis de Heugte Nieuw Balinge

Over dorpshuis de Heugte

“De Heugte” is een zalencomplex gelegen in Nieuw Balinge midden in het prachtige Drentse natuurgebied “De Goudplevier”.

Bron: dorpshuis de Heugte

Project

In opdracht van stichting Dorpshuis de Heugte heeft BB Systems een theaterverlichtingsinstallatie geplaatst. Het verzoek was een professionele lichtoplossing zodat er bij optredens en presentaties het juiste licht gecreëerd kan worden.

De installatie bestaat uit een strakke single-truss constructie met meerdere LED spots, deze armaturen garanderen dankzij de 100 Watt Chip on Board lamp een hoge lichtopbrengst. Ideaal voor het uitlichten van decorstukken, podiumdelen of toneelspelers. Om de veiligheid van de toneelspelers te kunnen waarborgen is er gekozen om de spots aan de truss te verankeren middels veiligheidskoorden. De LED spots zijn uitgevoerd met Barndoorn’s voor een mooie lichtspreiding, de spots zijn te bedienen met de bijgeleverde DMX Controller. Zo is er de mogelijkheid tot een optimale individuele afstelling van de LED spots.

Meer informatie?

BB Systems is een totaalleverancier in audiovisuele installaties en elektrotechniek. Bent u ook op zoek naar een vaste partner op het gebied van audiovisuele installaties?

BB Systems kan u van dienst zijn in nieuwe installaties maar ook het beheer, service en onderhoud aan bestaande audiovisuele installaties.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!