Douwe Egberts Cafés Nederland

Douwe egberts cafés nederland

De Douwe Egberts Cafés Nederland met vestigingen door het hele land beschikt nu over super robuuste en veilige gebouwde IT omgevingen.

Wees welkom in de tweede huiskamer, een prettige plek om te ontmoeten, een veilige plek om te werken en dat alles onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Project

Voor de Douwe Egberts Cafés in Nederland heeft BB Systems de volledige netwerkomgeving gerealiseerd en onder beheer. De vestigingen zijn voorzien van een professionele wifi-oplossing zodat gasten lekker kunnen werken onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Ook hebben we daar de redundante internetverbindingen geleverd en is elke vestiging voorzien van een Fortigate met een SD-WAN oplossing zodat ze altijd online zijn (2 gescheiden internetproviders).

Dankzij BB Systems Managed VoIP zijn de locaties nog beter bereikbaar, is de telefonie toekomstbestendig, schaalbaar en volledig afgestemd op de wensen en eisen van de gebruikers.

Ook verzorgen we voor de DE Café locaties de audio en beveiligingssystemen. Hierdoor beschikt de tweede huiskamer van Nederland over een fijne achtergrondmuziek geluidsinstallatie, de geleverde en geïnstalleerde camerasystemen zorgt voor de juiste beveiliging en observatie, een mooie combi met IT.

Reactie van de opdrachtgever;
“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en de korte lijnen met Eelco. Tevens het contact tussen jullie en onze andere partijen zonder tussenkomst van ons werkt prettig.”

Over D.E Café

De rijke geschiedenis van Douwe Egberts begint meer dan 260 jaar geleden in een klein dorpje in Friesland. In 1753 openen Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses hun kruidenierswinkel De Witte Os aan de Midstraat in Joure en leggen zo de basis voor het Douwe Egberts van nu. Egbert en Akke verkopen producten die ‘tot de genoegens van het dagelijks leven behoren’. Koffie, thee en tabak zijn de belangrijkste producten. Geïnteresseerd in de volledige geschiedenis van D.E, bezoek de site.

Buitenshuis genieten van de lekkerste koffie? Ontdek het dichtstbijzijnde D.E Café bij jou in de buurt! We zijn te vinden in Arnhem, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Eindhoven.

Meer informatie?

Heeft u vragen over deze installatie of bent u zelf op zoek naar een soortgelijke installatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.