Erasmiaans Gymnasium Rotterdam

Gymzaal achtergrondmuziekinstallatie Erasmiaans

Over Erasmiaans Gymnasium

“De school ligt in het centrum van de stad, in het Museumkwartier, dus dichtbij Kunsthal en Nieuwe Instituut, Natuurmuseum, Boijmans en het Maritiem Museum, tegenover het Erasmus MC en het Sophia kinderziekenhuis. Het schoolgebouw is een monument, ontworpen door architect Van der Steur, die ook Museum Boijmans van Beuningen heeft ontworpen. In 1996 werd de school uitgebreid met een extra lesvleugel en twee nieuwe gymnastiekzalen. We beschikken over een ruime Cantina en een prachtige, goed geoutilleerde aula. In 2003 is er nog een vleugel bijgebouwd met o.a. een auditorium. Een nieuwe ICT-studieruimte annex computerlokaal biedt met 70 computers met internetverbinding eigentijdse voorzieningen. De leerlingen in de onderbouw beschikken allen over een iPad en wifi is beschikbaar voor alle leerlingen.”

Bron: Erasmiaans Gymnasium Rotterdam 

Project

Onlangs hebben wij de gymzaal van het Erasmiaans Gymnasium voorzien van een geluidsinstallatie. We hebben hierbij gebruik gemaakt van stevige en robuuste luidsprekers welke zeer geschikt zijn ten behoeve van ondersteuning tijdens de beoefening van diverse sporten tijdens de gymlessen. De 2 weg luidsprekers zijn middels verankerde luidsprekerbeugels bevestigd volgens de geldende normen in gymzalen. Daarnaast is er een media player geplaatst met o.a. bluetooth en een pitch- en tempo-regeling met een bereik van +/- 15% en kan worden geactiveerd voor dans- en fitnesstoepassingen en is daarmee uitermate geschikt voor gymzalen, sporthallen en fitnessstudio’s. De centrale apparatuur is geplaatst in een 19inch afsluitbare patchkast.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een geluidsinstallatie voor gymzalen, sportlessen of een andere sportruimte? Neemt u dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.