Europahal Hoogezand

Over Europahal Hoogezand

In opdracht van de gemeente Hoogezand Sappemeer is de Europahal en aangrenzende gymzalen gerenoveerd, gemoderniseerd en verbouwd. De Europahal is gebouwd volgens de nieuwste richtlijnen en daardoor aardbevingsbestendig en duurzaam in energieverbruik en onderhoud. De Europahal is de komende jaren geschikt voor het bewegingsonderwijs van het Dr Aletta Jacobscollege (AJC), het sportverenigingengebruik en het jongerenwerk.

Project

In opdracht van de Gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft BB Systems in de Europahal en aangrenzende gymzalen een omroep/geluidsinstallatie gerealiseerd. Vanuit de organisatie bestond de heldere wens om de bestaande omroepinstallatie van de Kalkwijck te koppelen met de Europahal, hier is tijdens de configuratie al rekening mee gehouden.

De geluidsinstallatie bestaande uit op- en inbouw speakers is opgedeeld in verschillende zones, zodat de sporthal, gymzalen, kleedruimtes en kantine afzonderlijk van elkaar zijn in te stellen. De geluidsinstallatie is regelbaar door Artsound wandregelaars, aangebracht in de Juryruimte, tribune en in de Europahal gymzalen.

In verband met rondvliegende ballen in één van de hallen zijn de luidsprekers in deze sporthal voorzien van extra bescherming. De 10 inch luidsprekers zijn uitgerust met gepoedercoated “custom made” luidsprekerkooien.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een geluidsinstallatie voor gymzalen, sportlessen of een andere sportruimte? Neemt u dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!