Evonik Farmsum

Over Evonik

Evonik, één van ’s werelds marktleiders in de speciaalchemie. De waterstofperoxide van Evonik wordt onder meer gebruikt als milieuvriendelijk bleek- en oxidatiemiddel. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om papier te bleken en ook in de cosmetica- en de textielwereld en in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie wordt de stof veelvuldig toegepast. Daarnaast is het geschikt om afvalwater en -gassen mee te ontgiften.

Evonik heeft vier productlocaties voor waterstofperoxide in Europa: in België, Duitsland, Zwitserland en in het Nederlandse Farmsum. Source: https://corporate.evonik.com/en/

Project

In opdracht van Evonik heeft BB Systems de vergaderruimte gemoderniseerd en voorzien van de nodige audiovisuele toepassingen. De zaal is uitgerust met een high-end LG 65 inch display met bijpassende audio oplossing.

De gehele ruimte is bestuurbaar via een voorgeprogrammeerd bedienpaneel, zodat onder andere aan/uitschakelen van apparatuur, bronkeuze en volumeregeling eenvoudig te realiseren is.

De op maat gemaakte vergadertafel is voorzien van een geïntegreerde pop-up bureauoplossing, waardoor de gebruiker de mogelijkheid heeft om op een snelle manier zelf verbinding te maken met laptop, audio- en/of videosystemen. De pop-up bureauoplossing heeft een zeer vlak design wat zorgt voor een strakke afwerking. De deksel opent automatisch en langzaam ter bevordering van een comfortabel en ergonomisch gebruik. De kabels zijn weggewerkt middels een kabelgoot aan de onderzijde van de vergadertafel.

Naast een moderne vergaderruimte is er een uitnodigende entree gerealiseerd, voorzien van een een 49” Professional LG Display. In de entree kunnen gasten gebruik maken van een HDMI gastaansluiting en hebben ze de mogelijkheid om op een eenvoudige manier draadloos te presenteren, video’s en content te streamen.

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!