Filmtheater Cinecenter Amsterdam

Filmtheater Cinecenter Amsterdam

Over Filmtheater Cinecenter

Filmtheater Cinecenter is een onafhankelijke, bijzondere Arthouse bioscoop met vier filmzalen, midden in het centrum van Amsterdam. In deze bioscoop nabij het Leidseplein kun je genieten kwaliteitsfilms, documentaires, specials en nog veel meer.

Project

BB Systems heeft voor Filmtheater Cinecenter te Amsterdam een verlichtingsinstallatie mogen installeren. Men wilde een situatie creëren waarbij de spreker(s) goed uitgelicht zouden worden, aangezien de zaal in de regel vrij donker is. Op basis van deze wensen heeft BB Systems de zaal voorzien van professionele DMX gestuurde PAR-spots. De sprekers kunnen middels deze spots met de gewenste lichtsterkte altijd goed in beeld gebracht worden. Tevens hebben we voldaan aan het verzoek de spots in de RAL kleur van de zaal te spuiten zodat de mooie nostalgische uitstraling behouden blijft.

Reactie van Peter Isaak (directeur Cinecenter):
Ik ben zeer content met het eindresultaat en jullie monteurs verdienen een grote pluim voor de netheid, deskundigheid en service waarmee ze deze klus hebben uitgevoerd. Hartelijk dank!!

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Neemt u dan contact met ons op.