Fysiotherapie Hoogkerk

Project

BB Systems heeft voor de praktijk van Fysiotherapie Hoogkerk een moderne audiovisuele installatie gerealiseerd. Voor de beeldinstallatie is er gekozen voor een Optoma elektrisch bedienbaar 16:9 projectiescherm van 2030×1145 mm. Ook is er een krachtige Vivitek DU857 beamer geïnstalleerd, die beschikt over 5000 ANSI lumen en een Full HD resolutie. Dankzij zijn krachtige lichtbron is deze in staat om zelfs in een verlichte ruimte een heldere beeldweergave te realiseren. De beeldinstallatie kan worden bediend middels een door BB Systems voorgeprogrammeerd Neets EcHo bedieningspaneel. Met deze veelzijdige configuratie is Fysiotherapie Hoogkerk vanaf heden uitgerust met een gebruiksvriendelijke, bedrijfszekere oplossing.

Fysiotherapie Hoogkerk

“Wij zijn een modern ingerichte praktijk en hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. U vindt ons in het Medisch Centrum Ruskenborg en in het Campo Health Center. Onze praktijk beschikt over moderne behandelkamers. Onze fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie helpen u graag van uw klachten af.

U krijgt bij Fysiotherapie Hoogkerk alle gespecialiseerde zorg, zoals fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, echografie, shockwave therapie en oedeemtherapie. De bij Fysiotherapie Hoogkerk werkzame fysiotherapeuten zijn allen geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).” Bron: http://www.fysiotherapiehoogkerk.nl/

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar. Wij inventariseren graag uw wensen en eisen om u vervolgens direct een passend voorstel te kunnen presenteren.

Kijk ook eens op www.verkoopav.nl en ervaar wat BB Systems verder nog voor u kan betekenen!