Gemeente Het Hogeland

Het Hogeland Narrowcasting (1)

Over Gemeente Het Hogeland

Op 1 januari 2019 gaan de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond (BMWE) samen op in 1 nieuwe gemeente: Het Hogeland. Het gebied van de vier gemeenten vertoont landschappelijk, bestuurlijk en historisch een grote verwantschap. Het Hogeland wordt een uitgestrekte gemeente, liggend aan het Werelderfgoed Waddenzee, met de Eemshaven en de haven van Lauwersoog en de agrarische sector als economische motoren. Gemeente Het Hogeland telt 48.350 inwoners, heeft een oppervlakte van 907,6 km2 en is 50 kernen rijk. De naam Het Hogeland is gekozen door de inwoners van de vier gemeenten.

Bron: BMWE

Project

Diverse locaties binnen de Gemeente Het Hogeland zijn voorzien van hoogwaardige narrowcasting. Middels de narrowcasting schermen is Gemeente Het Hogeland in staat om relevante en recente informatie door middel van de beeldschermen te presenteren. Vanuit één gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) is het mogelijk om op ieder scherm ongeacht de ruimte/locatie eigen content te laten zien.

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Als totaalleverancier en installateur kunnen we u van dienst zijn voor prachtige oplossingen van deze tijd!

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.
Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.