Gezondheidscentrum Huizermaat Huizen

Over Gezondheidscentrum Huizermaat

Gezondheidscentrum Huizermaat biedt een breed pakket aan eerstelijnszorg onder één dak. Huisarts, apotheker, fysiotherapeut, diëtist, maatschappelijk werker, psycholoog, podotherapeut, u vindt ze allemaal in ons gezondheidscentrum. Ze zijn deskundig en werken intensief samen om u de beste zorg te bieden. In de wijk en daarbuiten. Vertrouwd en betrouwbaar. Degelijk en vernieuwend.

Project

Voor het gezondheidscentrum Huizermaat te Huizen heeft BB Systems een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek geleverd. De geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek bestaat uit witte compacte opbouwluidsprekers met HiFi geluidskwaliteit in combinatie met een klasse D mengversterker. Dit resulteert in fijne achtergrondmuziek voor een betere sfeer en lichte geluidsmaskering. Qua afspeelapparatuur is er gekozen voor een multimediaplayer met internettuner en vele andere mogelijkheden zoals USB, SD, Bluetooth en MP3. BB Systems heeft de geluidsinstallatie volledig geleverd en geïnstalleerd binnen de architectuur van de ruimte.

Meer informatie?

BB Systems is een audiovisueel en elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij leveren o.a. geluidsinstallatie in zorg instellingen, hierbij kunt u denken aan locaties zoals een apotheek, huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum, wachtruimten en tal van andere. Binnen de zorg zijn er vele audiovisuele mogelijkheden, enkele voorbeelden van producten en diensten:

• Geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek
• Soundmasking
• Omroepinstallatie
• Geluidsmaskering voor privacy
• Narrowcasting

Bent u opzoek naar een betaalbare professionele oplossing voor bijvoorbeeld een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.