Gezondheidscentrum Leonardus Helmond

Over gezondheidscentrum Leonardus

Wij zijn thuis in de eerstelijnsgezondheidszorg, dat is de zorg die dicht bij u in de buurt en direct toegankelijk is. Eenieder met medische problemen en of zorgen kan bij ons terecht.

Bron: gcleonardus

Project

Ten behoeve van de opleiding in gesprekstechnieken hebben wij een systeem geleverd en geïnstalleerd waarmee gesprekken in beeld en geluid opgenomen kunnen worden. Dankzij dit systeem is het mogelijk om gezamenlijk situaties terug te kunnen kijken. De opleidingsruimte in gesprekstechnieken is zo geconfigureerd dat het mogelijk is om met een recorder beelden op te nemen van HDMI naar USB. Middels een USB Stick worden vervolgens beelden opgeslagen om deze vervolgens via een ander device weer te geven. De camera’s zijn voorzien van twee microfoonsets, waarbij de audio gekoppeld is aan beide camera’s. Ook behoort eenvoudig switchen tussen de camerabeelden tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!