Godelindeschool Hilversum

Over de Godelindeschool

“De Godelindeschool hanteert hoge kwaliteitsnormen ten aanzien van het onderwijs. Dat komt onder andere tot uitdrukking in de zorg voor de leerlingen, de inhoud en organisatie van het onderwijs, de professionaliteit van de leerkrachten en de betrokkenheid van de ouders. In een stimulerende werkomgeving wordt elke leerling intensief begeleid, wordt er naar behoefte herhalingswerk of verrijkingsstof aangeboden en wordt de voortgang regelmatig getoetst.”

(Bron: Godelindeschoolhilversum.nl)

Project

Ter ondersteuning van de gym-, dans-, muziek- en dramalessen voor leerlingen van de Godelindeschool te Hilversum is het gymlokaal voorzien van een geluid- en beeldinstallatie.

Naar aanleiding van ons bezoek op locatie is naar voren gekomen dat een veelgebruikt middel binnen het onderwijs om films mee te streamen en op te nemen de tablet is. Het is dan ook belangrijk
dat de nieuwe monitor beschikt over de mogelijkheid om filmpjes te kunnen weergeven. Door de vele balsporten in het gymlokaal is een stevige bescherming van zowel beeld- als geluidsinstallatie van essentieel belang.

In de gymzaal is een 65 inch LG beeldscherm geplaatst met de mogelijkheid tot het afspelen van eigen content middels een usb stick, tevens is het mogelijk om draadloos te streamen middels de Apple TV4 ontvanger. De bediening van het beeldscherm wordt gedaan met een toetsenpaneel, hierop kan de bron worden gekozen. Het beeldscherm is gemonteerd in een stevige kast voorzien van veiligheidsglas.

De geluidsinstallatie bestaat uit twee opbouwluidsprekers, een versterker en een DVD speler. De luidsprekers zijn van een uitstekende kwaliteit en zeer geschikt voor spraak en muziek. Om schade aan de luidsprekers te voorkomen door rondvliegende ballen, zijn er luidsprekerkooien geplaatst. Tevens is het mogelijk om een laptop aan te sluiten middels een vaste HDMI aansluiting.

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!