GVAV Rapiditas Groningen

Over GVAV

“Op 26 januari 1921 leidde een fusie tussen de voetbalvereniging GVAV en de atletiekvereniging Rapiditas tot de totstandkoming van de huidige voetbalvereniging GVAV-Rapiditas uit Groningen. De voetbalclub groeide snel en bracht grote voetballers voort. Het 1e elftal speelde zelfs vanaf 1954 betaald voetbal (1e en Eredivisie) totdat FC Groningen een feit werd en GVAV-Rapiditas als amateurvereniging verder ging. Heel veel voetballers die bij GVAV-Rapiditas zijn opgeleid, spelen of hebben betaald voetbal gespeeld en daar mag je als club best trots op zijn. GVAV staat nog steeds bekend om haar goed verzorgde jeugdopleiding.

Via het roemrijke Oosterpark en het sfeervolle van Starkenborghcomplex, verhuisde GVAV-Rapiditas in 1999 naar het nieuwe sportpark Kardinge, dat in een recreatiegebied ligt tussen de wijken Lewenborg en Beijum. In 2005 werd het bestuur verkozen tot beste sportbestuur van Nederland en ontving het de Sportpenning van de gemeente Groningen. In 2009 ontving GVAV als eerste amateurclub voor de tweede achtereenvolgende maal het Keurmerk Jeugdopleidingen van de KNVB.”

Bron: website GVAV

Project

Onlangs heeft BB Systems de geluidsinstallatie van voetbalvereniging GVAV Rapiditas opgeleverd. De bestaande luidsprekers uit de kantine zijn vervangen door tien Soundtube CM52-BGM-WH 5.25″ witte luidsprekers en uitgebreid met twee Subwoofer luidsprekers. Alle luidsprekers zijn aangesloten op een T&M Systems mengversterker. De geluidsinstallatie van voetbalvereniging GVAV Rapiditas heeft een krachtig en helder geluid, is multifunctioneel inzetbaar en hierdoor ook geschikt voor voetbalfeestjes en partijen.

De geluidsinstallatie van voetbalvereniging GVAV Rapiditas is te bedienen via een gebruiksvriendelijke 19 inch mixer, deze mixer beschikt over zes ingangen, per ingang is er een volumeregeling aanwezig. Ook is er een draadloze microfoon geleverd voor het vocale gedeelte. De geluidsinstallatie is in zones gebruiksvriendelijk te bedienen. De apparatuur is netjes weggewerkt in het bestaande wandrack.

In de bestuurskamer is een XLR aansluiting t.b.v. een omroepmicrofoon gerealiseerd. De omroepmicrofoon is uitgerust met een 318 mm lange electret-condensator zwanenhals microfoon gemonteerd op een elegante compacte tafelvoet. Tevens is het geluid van de TV aangesloten op de geluidsinstallatie en is er een VGA en HDMI aansluiting onder het scherm geplaatst.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele installatie voor uw sportvereniging? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.