Hemmes Uitvaartzorg Twello

Over Hemmes uitvaartzorg

In de voormalige kerk Het Kruispunt in Twello is vanaf heden Hemmes uitvaartcentrum gevestigd. De voormalige kerk is inwendig geheel gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. Het uitvaartcentrum kent nu vier kamers die 24 uur per dag te bezoeken zijn door nabestaanden en beschikt over een ruime aula en ontvangstruimte.

Hemmes begeleidt uw uitvaart

“In de vaak emotionele periode voor, rondom en na een overlijden begeleiden wij u bij het maken van keuzes. Wij staan open voor elke levensvisie, religie en traditie en nemen de tijd om naar uw vragen en wensen te luisteren.”

Project

In opdracht van Hemmes Uitvaartzorg zijn de aula en aangrenzende ruimten voorzien van een professionele audiovisuele installatie. De geluidsinstallatie is gebruiksvriendelijk en multifunctioneel en voorziet hiermee in de behoeften van de klant.

Het hart van de installatie bestaat uit een automatische mixer van Ashly en wordt aangestuurd middels een eenvoudig Ashly bedienpaneel. De grote zaal beschikt over array luidsprekers, deze worden ondersteunt door compacte opbouwluidsprekers en een subwoofer. Door het toepassen van een combinatie van deze luidsprekers is het geluid in de gehele ruimte goed hoorbaar en is er een volledige dekking qua spraakverstaanbaarheid.

Tijdens de dienst is het mogelijk om gebruik te maken van zowel beeld als geluid. Sprekers hebben de keuze uit een bedrade of draadloze Sennheiser microfoon om hun afscheidsspeech te vertolken. Daarnaast zijn er drie microfoon speakers geplaatst, waardoor de mogelijk bestaat om een professionele opname van de dienst te maken.

Via een beamer is het mogelijk om te projecteren op het wandpaneel, ten behoeve van het weergeven van presentaties / foto’s is er een inprikpunt via hdmi en audio (3.5mm mini jack) gerealiseerd. Om het beeld kracht bij te zetten kan er muziek worden afgespeeld middels DVD/CD, USB-opslagmedia en iPad. En is het mogelijk om muziek te streamen. De gehele installatie is te besturen middels een Extron besturingspaneel.

Met het geleverde HP touchscreen pc zijn er diverse uitbreidingen qua bediening mogelijk. Zo is het mogelijk met 1 druk op de knop de volgende functies te activeren: opnemen, afspelen van muziek, presentatie en video. Dit kan door netwerkinterfaces die samen met onze besturing ( zonder licentiekosten ) voor een gebruiksvriendelijke bediening zorgen.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties voor de uitvaart branche? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.
Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.