Het Pand Groningen

het pand groningen
In 2014 verzorgde BB Systems al een audiovisuele oplossing voor haar relatie Het Pand te Groningen. Stichting Het Pand verzocht ons om een aanvulling op de huidige AV-installatie. In Het Pand worden diverse activiteiten georganiseerd, voor een aantal van deze activiteiten wordt er gebruik gemaakt van de droomtroon. Hoewel de droomtroon al bijzonder is van zichzelf, ontbrak er helaas nog wel iets. Wij zijn dan ook verheugd dat wij de droomtroon hebben mogen voorzien van een zwanenhals microfoon, een sd-recorder en een schakelaar. Door het indrukken van het knopje aan de zijkant van de troon wordt de ingesproken droom opgenomen en kan deze indien gewenst op een later tijdstip worden teruggeluisterd.

Over Het Pand

“De oprichting van de stichting Het Pand is een initiatief van de hervormde wijkgemeente Martinikerk uit Groningen. Deze wijkgemeente is inmiddels Protestants (PKN) en komt op zondag samen in de Martinikerk. De wijken waar de wijkgemeente Martinikerk aan verbonden is, zijn de Korrewegwijk en de Oosterparkwijk.”

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties in uw gebedshuis?  Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie. Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.