Het Portiershuisje Amsterdam

Het portiershuisje Amsterdam

Het Portiershuisje Amsterdam

Een bijzondere locatie in Amsterdam. Het Portiershuisje is een huisje dat even helemaal van u is. Uw feest, bruiloft of brainstorm in een oud postkantoor? Dat kan! Het huisje is te huur voor al uw bijeenkomsten. Met de warm ingerichte bestuurskamer op de bovenverdieping en de multifunctionele benedenruimte is het huisje zeer geschikt voor elke bijzondere gelegenheid. Van spetterend feest tot inspirerende brainstorm en van bedrijfsuitje tot intiem diner.

Een bijzondere ontmoetingsplek

Project

Voor het Portiershuisje hebben we een beeld- en geluidsinstallatie gerealiseerd die multifunctioneel inzetbaar is. De ruimte kan nu o.a. worden ingezet als vergaderruimte, maar ook als feestzaal. Er zijn twee krachtige luidsprekers met een losse subwoofer geplaatst in een witte kleur, zodat deze wegvallen in de ruimte. De beeldinstallatie is uitgevoerd met een short throw beamer.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? BB Systems staat u graag telefonisch te woord op 050 5491662.

Wilt u dat wij contact met u opnemen vraag dan een vrijblijvende offerte aan of vul het contactformulier in. Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.

Bronvermelding / fotografie: Het Portiershuisje