Het Kwadraat Groningen

het kwadraat huisinstallateur bb systems

Over Het Kwadraat

Een verzamelcomplex waarin start-ups, scale-ups en grown-ups samen komen en waarin ruimte is voor welzijn.

HET KWADRAAT, 15.000 VIERKANTE METER KANTOORRUIMTE IN HET VOORMALIGE DVHN-PAND

Project

In het kwadraat heeft BB Systems in de algemene ruimten, overlegruimten en aanliggende ruimte een volledige audiovisuele-, verlichting-, elektra-, en data installatie geleverd en geïnstalleerd.

Verlichtingsinstallatie
In de diverse ruimten van het Kwadraat is er verlichting geïnstalleerd. De basisverlichting bestaat uit LED Panels en LED opbouw armaturen en zijn in de vergaderruimte aangevuld met dimbare opbouwspots. In de vergaderruimten en opslagruimten zijn bewegingsmelders toegepast. De verlichting wordt middels een centrale sturing aangestuurd vanaf de receptie.

Elektrotechnische installatie ( elektra en data )
Verdeeld over de ruimten zijn er meerdere dubbele wandcontactdozen geïnstalleerd en enkele data aansluitingen voor o.a. Wifi gerealiseerd. De data aansluitingen hebben we hierbij op een patchpaneel in een patchkast gemonteerd. De elektra hebben we naar de nabije nieuwe schakel verdeelinrichting gebracht.

Audiovisuele installatie voor presentatieruimte
Ook hebben we een beamer met besturing en een groot 65” LG LED monitor ten behoeve van presentaties geïnstalleerd. Er is gekozen voor een BENQ MH606 beamer met een hoge contrastratio en een enorme lichtsterkte van 3500 ANSI lumen, uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Audio ondersteuning vindt plaats middels een speaker set en is er een extra HDMI aansluiting t.b.v. presentaties gerealiseerd. De gehele audiovisuele installatie is eenvoudig bedienbaar via een voorgeprogrammeerd Neets bedienpaneel.

Meer informatie?

BB Systems is een totaalleverancier in audiovisuele installaties en elektrotechniek.
Bent u ook op zoek naar een vaste partner op het gebied van audiovisuele installaties? BB Systems kan u van dienst zijn in nieuwe installaties maar ook het beheer, service en onderhoud aan bestaande audiovisuele installaties. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

 

Bronvermelding / fotografie: Het Kwadraat