Homerusmarkt Almere

Homerusmarkt-almere

Over de Homerusmarkt

De Homerusmarkt in Almere is een multifunctioneel gebouw met een overdekte markt. “De markt is een wereld op zich. De dagelijkse marktproducten nemen een deel van het geheel in, waar je je versboodschappen kan doen (visboer,banket)bakker etc.),  even luncht, bloemen koopt, wandelt of afspreekt voor een kopje koffie, maar zeker waar je naartoe gaat omdat je weet dat hier goede en gespecialiseerde producten aangeboden worden.”

Project

Het Homerusmarkt gebouw is voorzien van een achtergrondmuzieksysteem met omroepmogelijkheid. Door het toepassen van pendelluidsprekers in de kleur zwart met een fraaie afwerking passen de luidsprekers keurig bij de architectuur van het gebouw. De muziek wordt middels een mediaplayer en internettuner afgespeeld. BB Systems heeft de volledige installatie gerealiseerd inclusief bekabeling die aangebracht is middels een hoogwerker.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar achtergrondmuziek voor uw hal of bedrijf? Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.

Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier. Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.