ICL Gaskets & Insulation Rotterdam

ICL Gaskets & Insulation

Over ICL Gaskets & Insulation

ICL!  Leider in hittebestendige pakkingen en isolatie materialen op maat gemaakt. ICL ontwikkelt, produceert en controleert hittebestendige pakkingen, afdichtingen en isolatiematerialen. Kerasil 325® speelt hierin een belangrijke rol. Dit materiaal hebben we zelf ontwikkeld, en is gebaseerd op vezelpapier en siliconen. Naast Kerasil 325® gebruiken we ook andere grondstoffen zoals technisch textiel, vermiculiet, rvs-folie, grafiet, rubber, vilt, etc.

Project

Voor de nieuwe fabriekshal van ICL Gaskets & Insulation te Rotterdam hebben wij een achtergrondmuziekinstallatie geleverd en geïnstalleerd.  Aangezien het een langgerekte fabriekshal is en de hoogte beperkt waren er meerdere luidsprekers nodig.

Wij hebben geadviseerd om de volledig lengte te gebruiken, 8 stuks luidsprekers geven een goede dekking van de hal.  Het heeft weinig tot geen zin om luidsprekers boven machines te plaatsen die boven de 90Db uitkomen.

Verder hebben wij een internetradio geplaatst, deze zijn storingsvrij en niet gevoelig voor storing die veroorzaakt kunnen worden door machines. Eenvoudig op het netwerk aansluiten en u hebt keuze uit meer dan 10000 radiostations. Daarnaast hebben we voor een aanliggende ruimte actieve apparatuur geleverd ten behoeve van explosieveilige luidsprekers.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een achtergrondmuziekinstallatie voor een fabriekshal? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie