Informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid Groningen

Over Paviljoen Ring Zuid

Het paviljoen is het visitekaartje van het project Aanpak Ring Zuid. In het paviljoen vind je de maquette van het project, impressies van de nieuwe zuidelijke ringweg, films en animaties. De medewerkers in het paviljoen staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en bovendien is het paviljoen het startpunt voor rondleidingen langs de bouw.
Bron: Aanpak Ring Zuid

Project

BB Systems heeft in samenwerking met Lichtpunt een informatiecentrum, mogen inrichten. Het informatiecentrum, genaamd Paviljoen Ring Zuid is ontworpen door studenten van Academie Minerva van de Hanzehogeschool Groningen. In het Paviljoen kunnen geïnteresseerden en omwonenden van de zuidelijke ringweg terecht voor informatie over de plannen en de stand van zaken van de uitvoering.

Het paviljoen neemt de bezoeker mee in een totaal beleving betreft de aanleg van Ring Zuid, een VR experience, animaties, impressies zuidelijke ringweg, en real time weergave op de bouw zijn slechts enkele hoogtepunten. Een van de blikvangers is de maquette van Aanpak Ring Zuid, de toekomstige ringweg in miniatuur. Paviljoen Ring Zuid is tevens het startpunt van de rondleidingen over de bouw.

Dankzij de virtual Reality Experience kun je de Ring Zuid al ervaren voordat deze is gerealiseerd. Met een speciale bril, rijd je als bezoeker van het Paviljoen virtueel over de nieuwe ringweg.

Het paviljoen bezoeken
Dat kan! Het paviljoen is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit project kunt u contact met ons opnemen.