Isala Zwolle

Isala Zwolle ziekenhuis

Over Isala

“Isala is één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Onder het motto ‘dichtbij als het kan, verder weg als het moet’ waarborgen wij samen het aanbod van basis- en topzorg in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.

Isala biedt meer dan basiszorg. In de loop der jaren hebben we steeds meer bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. Vaak als erkenning van de kennis en vaardigheden die specialisten op eigen initiatief hadden opgebouwd. In de topklinische functies, zoals hart- en neurochirurgie en dialyse, kunnen we ons meten met academische ziekenhuizen.’’

Bron: ziekenhuisorganisatie Isala

Project

In samenwerking met NORISK IT Groep heeft BB Systems diverse vergaderruimten voorzien van nieuwe audiovisuele installatie. Er is hierbij gebruik gemaakt van onder andere Casio LED Projectoren. Dankzij nieuwe laser en LED-hybrid-technologie gaat de beamerlampen van de beamer extra lang mee, tot wel 20.000 uur. In de standby-modus verbruiken deze beamers minder dan één watt aan stroom, daarnaast beschikken ze over optische zoom en Intelligent Brightness Control wat resulteert in heldere en natuurlijke kleurweergaven, voor de weergave van prachtige presentaties.

Ook zijn er ruimten ingericht met verschillend formaten LG beeldschermen, per ruimte is er gekozen voor bedrade en draadloze presentatie oplossingen. Middels WePresent kan er draadloos gepresenteerd worden middels diverse devices. In iedere ruimte hebben we naast draadloos presenteren een vast aansluitpunt en een audiovisuele besturing geplaatst, hierdoor wordt de installatie multifunctioneel en gebruiksvriendelijk. De audiovisuele besturingen beschikt over functies als aan/uit, bron, selectie, volume en bediening projectiescherm, indien gewenst is het mogelijk om andere aanvullende intelligente besturingen in te programmeren in deze besturing. Ter ondersteuning van de presentaties is een eenvoudige geluidsinstallatie geplaatst.

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

 

Bronvermelding / fotografie: Isala