Jachthaven Noordergat Lauwersoog

Project

Het sanitair gebouw van Jachthaven Noordergat is voorzien van hoogwaardige narrowcasting. Middels het narrowcasting scherm is Noordergat in staat om relevante en recente informatie door middel van de beeldschermen te presenteren. Vanuit één gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) is het mogelijk om op ieder scherm ongeacht de ruimte/locatie eigen content te laten zien. Ook hebben wij voor een aantal medewerkers een basistraining verzorgd, zodat ze inzicht hebben in de mogelijkheden van multinarrowcasting en direct aan de slag kunnen.

Over jachthaven Noordergat

Een unieke jachthaven op een bijzondere plek die uw bezoek waard is. De haven heeft direct toegang tot het prachtige vaargebied van het Lauwersmeer en ligt in de luwte van de dijk met de Waddenzee. Vanaf het Lauwersmeer kunt u de staande mastroute door het Reitdiep volgen naar de stad Groningen. Maar vanaf het Lauwersmeer kunt u ook de Friese meren bereiken. Op slechts 350 meter van de haven aan stuurboord (rechts) ligt de Robbengatsluis, na de sluis passage heeft u de mogelijkheid de Nederlandse- en Duitse Wadden, de Waddeneilanden en de Noordzee te bereiken.

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!