Kamsteeg uitvaartzorg Alphen aan den Rijn

Over Kamsteeg uitvaartzorg

IEDER MENS IS UNIEK, DAN MAG HET AFSCHEID OOK ZO ZIJN…

“Kamsteeg Uitvaartzorg is uitgegroeid tot een warm en stijlvol familiebedrijf. Aandacht voor de nabestaande staat daarbij hoog in het vaandel. Niet voor niets zeggen wij vaak; “Ieder mens is uniek, dan mag het afscheid ook zo zijn…”. Er is een persoonlijke benadering waarin samen met de familie in alle rust de wensen van de overledene en nabestaanden worden vorm gegeven. Een overlijden maakt bij de familie veel gevoelens en emoties los, die ieder op zijn of haar manier beleeft. Gevoel en verstand gaan door elkaar heen lopen en juist op het moment dat emoties de boventoon voeren, moeten de nabestaanden belangrijke beslissingen nemen. Juist op dat moment nemen wij voor u alle zorg uit handen en gaan wij stap voor stap met u de uitvaart voorbereiden en uitvoeren.” Voor meer informatie over Kamsteeg Uitvaartzorg, verwijzen we u naar de website.

Project

In de aula van Kamsteeg Uitvaartzorg is gekozen voor twee wandluidsprekers. Voor uitvaartcentra zijn de FBT Archon 106 luidsprekers zeer geschikt. Om deze luidsprekers te kunnen bedienen is er een Ashly NE24.24 DSP matrix processor geïnstalleerd. Het mooie van deze matrix is dat het niet te ontregelen valt door een leek. BB Systems heeft dit volledig geprogrammeerd. De Ashly vormt als het ware het hart van de gehele audiovisuele installatie. Zo zijn alle afspeelapparatuur, zoals microfoons, opnameapparatuur en USB players hierop aangesloten. Bij deze matrix is een Ashly FR-8 afstandsbediening geleverd. Hiermee kan de klant eenvoudig het volume bedienen.

Naast bovenstaande installaties is er in de aula een sfeermicrofoon van Clockaudio gemonteerd. Hiermee kunnen opnames worden gemaakt van de uitvaartdienst. Voor de muziekweergave is er een Denon Professional DN-500CB mediaspeler met bluetooth geïnstalleerd. Met deze mediaspeler kan alle audiocontent voorhanden worden afgespeeld. Hier kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een smartphone die over bluetooth beschikt.

Tevens is er op de lezenaar een Clockaudio zwanenhalsmicrofoon gemonteerd. Deze C33 microfoon is ongevoelig voor mobiele signalen, waardoor er geen storende geluiden hoorbaar zullen zijn. Tot slot is er op het blad van de lezenaar een schokabsorberend aansluitpunt voor de microfoon geïnstalleerd.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties voor de uitvaart branche? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie. Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.