Kennemer Lyceum Overveen

Over Kennemer Lyceum Overveen

Het Kennemer Lyceum werd in 1920 opgericht en is daarmee een van de oudste lycea in ons land. Omdat het lyceum (bewust) een kleine school is en blijft, voelen leerlingen, ouders en medewerkers zich er snel thuis. Iedereen kent elkaar en we vinden het van groot belang dat dit zo blijft. Immers, alleen in een veilige (leer)omgeving kunnen leerlingen zich optimaal ontplooien.

We stimuleren onze leerlingen om zich breed te ontwikkelen op het gebied van kennis, cultuur en sport. Ons prachtige klassieke schoolgebouw op een van de mooiste plekjes in Nederland is voor leerlingen een inspirerende plek om te leren. Daarbij beschikken we over fantastische faciliteiten in en om de school, zoals sportvelden, een moderne sporthal, een multifunctioneel sportveld met onder andere twee tennisbanen, een prachtige aula, een “gezonde” kantine en een mediatheek/studielandschap waar leerlingen ook na schooltijd kunnen studeren.

Onze missie is om samen met ouders, docenten en iedereen die betrokken is bij de school onze leerlingen uit te dagen tot het bereiken van het (voor hen) hoogst mogelijke niveau en ze voor te bereiden op een succesvol vervolg in het hoger onderwijs.

Project

In opdracht van het Kennemer Lyceum heeft BB Systems de bestaande theater /sfeer verlichtingsarmaturen vervangen voor LED verlichtingsarmaturen. Hier is gekozen voor een combinatie van PAR RGBWA LED spots en LED theaterspots. Middels de LED par spots kunnen er diverse kleuren gegenereerd worden inclusief amber kleur en diverse mixen van kleuren. Met de theater led spots kan de basis worden uitgelicht. De PAR RGBWA spots kunnen bijna iedere kleur weergeven, ook wit en warm wit licht behoort tot de mogelijkheid.

De energiezuinige armaturen kunnen bestuurd worden op basis van software en zijn eenvoudig te bedienen via een Touchscreen. Het Touch screen bestaat uit een all-in one touchscreen in combinatie met geavanceerde gebruiksvriendelijke software. Middels de software kunnen er voorgeprogrammeerde scenes/ programma’s opgevraagd worden. Ook bestaat er een mogelijkheid tot live bediening.

Door het toepassen van LED verlichting en een innovatieve besturing in het theater zijn er diverse voordelen;

• Energiebesparing
• Meer mogelijkheden door kleuren spots
• Geen lampen vervangen
• Geen kleuren filters nodig
• Gemakkelijke bediening middels een touchscreen
• Voorgeprogrammeerde lichtshows

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele theater verlichting? Bel ons op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier en wij bellen u terug.

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie. Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.