Kerkelijk centrum Ter Holten Oldeholtpade

-renshooyenga-oldeholtpade kerkelijk centrum

Project

BB Systems heeft voor de Protestante gemeente Ter Holten een kerkelijk centrum mogen inrichten. De mogelijkheden van het centrum zijn geheel afgestemd op de wens van de vele leden. Naast een geluidsinstallatie voor spraak- en muziekweergave is er ook voorzien in een hoogwaardige slechthorenden oplossing.

Kerkelijk centrum Ter Holten

“In het Friese Oldeholtpade is vrijdag 25 mei 2018 een nieuw kerkelijk centrum geopend. Met de opening van het kerkelijk centrum gaat voor de protestantse gemeente een lang gekoesterde wens in vervulling, vertelt Henk Raggers. Hij is ouderling-kerkrentmeester en was bijna drie jaar voorzitter van de bouwcommissie die ervoor heeft gezorgd dat er nu een multifunctionele locatie is. Een plek die niet alleen door de kerkelijke gemeente gebruikt gaat worden; ook bijvoorbeeld de biljartvereniging, zangvereniging en andere plaatselijke groepen kunnen er straks terecht.”

Bronvermelding/ fotografie : Reformatisch Dagblad en Rens Hooyenga

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!