KLM Flight Academy Eelde

Over KLM Flight Academy

De KLM Flight Academy is een Nederlandse vliegschool en voor 100% een dochteronderneming van de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM). De vliegschool bevindt zich op Groningen Airport Eelde. Het is de opvolger van de Rijksluchtvaartschool (RLS) en de KLM Luchtvaartschool (KLS).

Wil jij meer weten over de KLM Flight Academy? Of wil jij piloot worden? Dan is KLM Flight Academy voor jou de juiste keuze.

Project

BB Systems heeft in opdracht van Style26 de elektrotechnische installaties van het kantoorpand KLM Flight Academy gerenoveerd.

KLM Flight Academy, gelegen op Groninger Airport Eelde, is gerenoveerd en toekomstbestendig gemaakt voor haar medewerkers en studenten. Sinds april dit jaar is de vliegschool de thuisbasis van zowel het theorie als praktijkgedeelte.

BB Systems verzorgde in dit project de installatie van datanetwerk, kabelgoot tracé, kabelmanagement, 230V t.b.v. elektronische zonnewering, energiezuinige verlichting en de besturing hiervan.

Tijdens al deze werkzaamheden is het gebouw volledig operationeel gebleven en moest er gezorgd worden dat overlast en onveilige situaties werden voorkomen.

KLM Flight Academy is gereed voor de toekomst en biedt haar medewerkers en studenten die fijne werk-, studieplek waar zij naar streven.

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit project kunt u contact met ons op nemen.