La Vita è Bella Midlaren

Over La Vita è Bella

We zijn trots om deze prachtige locatie nieuw leven in te mogen blazen met ons Italiaans restaurant “La Vita è Bella”. Vanaf medio mei 2019 kunt u bij ons genieten van een heerlijk diner, onder het genot van een goed glas wijn. Bij goed weer kunt u plaatsnemen op ons prachtige terras tussen de Italiaanse olijfbomen.

“La Vita è Bella is een stukje Italië in Midlaren”

Project

Aan de rand van Drenthe in het pittoreske Midlaren hebben wij onlangs Ristorante & pizzeria La Vita è Bella voorzien van een geluidsinstallatie. Om een optimale beleving aan haar gasten te kunnen bieden beschikt La Vita è Bella vanaf heden over een meerzone audiosysteem. Het systeem wordt ondersteund door een iMac.

Het etablissement heeft de mogelijkheid om het volume van iedere ruimte afzonderlijk te bedienen, waardoor er slim en efficiënt gewerkt kan worden. De premium luidsprekers zijn verdeeld over de ruimte om een mooie geluidsdekking te realiseren en bieden bovendien een toegevoegde esthetische waarde.

Tevens is er een stand-alone zone gerealiseerd, waarbij via het audio-inprikpunt een muziekbron kan worden gekoppeld; en is de centrale apparatuur weggewerkt in de op maat gemaakte bar.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!