Lens

Lens Deventer

Onlangs hebben wij Lens Deventer mogen voorzien van een nieuwe unieke achtergrondmuziekinstallatie. De muziek is op een natuurlijke manier op de achtergrond aanwezig, wat zorgt voor privacy en rust in de wachtruimte.

Zoals vele winkelpanden is ook Lens te Deventer voorzien van een spanningsrail, dit metalen profiel werd voorheen enkel gebruikt om verlichtingsarmaturen te voorzien van stroom. Sinds kort hebben wij een nieuw merk in ons portfolio, waarbij we voor een geluidinstallatie gebruik kunnen maken van de bestaande spanningsrail. Het geluidssysteem, genaamd: Spottune is een eenvoudig te installeren geluidssysteem van hoge kwaliteit zonder luidsprekerkabels. Voor Lens Deventer hebben we de luidsprekers in de bestaande spanningsrail gehangen, dankzij de 360° dekkingshoek is er een gelijkmatige geluidsverdeling ontstaan. Teneinde interferentie van andere radionetwerken te voorkomen is er voor deze oplossing een speciale frequentieband georganiseerd. Via de streamingbox kunnen twee aparte zones worden gedefinieerd of stereo worden gecreëerd.

De Spottune Stream, is de centrale zender in het Spottune-systeem en speelt audio af van AUX, USB, Bluetooth, microfoon ingangen. Vanuit de Stream wordt muziek verzonden naar maximaal 2 muziekzones met zijn Audio-broadCasting-Digital-technologie, en zendt de audio draadloos uit naar alle luidsprekers. Hierdoor is het ongevoelig voor invloed van Wifi netwerken. Er kan een bron naar keuze worden aangesloten, zodat je zelf als eigenaar muziek in de winkel kunt kiezen. Bovendien is het systeem SpotifyConnect-compatibel. Lens Deventer heeft daarnaast de keuze gemaakt voor een T-audio MP101 Internetradio, eenvoudig in gebruik en toegang tot meer dan 20.000 zenders. De centrale apparatuur is netjes weggewerkt in een passende patchkast.

Over Lens

Lens is uw specialist voor lenzen, brillen en gehoor. Met 8 filialen door Nederland bent u altijd welkom.

Zie het verschil

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!