Leo van den Berg Keukens Hellevoetsluis

Over Leo van den Berg keukens

Leo van den Berg is uw specialist op het gebied van keukens, witgoed, inbouwapparatuur, servicemonteurs en cadeauartikelen. Wij kunnen u voorzien van goed advies met de aanschaf en zorgen met al onze producten voor een perfecte afhandeling.

Project

Onlangs kregen wij het verzoek voor het vervangen van de verouderde geluidsinstallatie van Keukenzaak Leo van den Berg te Hellevoetsluis. Uitgaande van de bestaande uitsparingen in het plafond zijn wij op zoek gegaan naar geschikte en passende luidsprekers ten behoeve van achtergrondmuziek.

De keukenzaak is voorzien van 18 nieuwe inbouw luidsprekers, een mengversterker en een muziekbron. De muziekbron bestaat uit een all-in-one mediaplayer met internet FM DAB/DAB + radio en media player. Tevens is het mogelijk om dankzij de ingebouwde usb aansluiting eigen muziek af te spelen. In het kantoor is een regelaar geplaatst zodat het volume centraal aan te passen is.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een professionele geluidsinstallatie t.b.v. achtergrondmuziek in uw keukenzaak? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.