MBO Amersfoort

Over MBO Amersfoort

“Bij MBO Amersfoort is iedereen welkom, ongeacht levens- of geloofsovertuiging. Je kunt bij ons kiezen uit een breed aanbod van opleidingen, van entree-opleidingen tot de voorbereidende HBO-leerweg (mhbo). Bij ons krijg je aandacht en voel je je veilig. Wij leren je om meer inzicht te krijgen in levensbeschouwelijke aspecten van de maatschappij.”

(Bron: MBO Amersfoort)

Project

BB Systems heeft voor onderwijsinstelling MBO Amersfoort een grote ruimte mogen inrichten voor drama en theater. In deze ruimte hebben we een hoogwaardige led verlichtingsinstallatie en geluidsinstallatie geïnstalleerd. Deze ruimte is voorzien van een de nieuwste technieken op gebied van geluid en led verlichting.

Het plafond van het theater is voorzien van een singlelock grid constructie. Deze constructie is een grid die kruislings met elkaar verbonden is en dus multifunctioneel inzetbaar. De LED parren en overige spots zijn aan het grid bevestigd en dusdanig afgesteld voor een optimaal lichteffect. De geluidsinstallatie is te bedienen door middel van een zeer gebruiksvriendelijke DSP controller met bedieningspaneel. De bijbehorende luidsprekers zijn bevestigd aan het plafond en er zijn twee subwoofers op het podium geplaatst.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties in het onderwijs? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding! Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie. Neem contact op via ons contactformulier of bel 050 5491662.