Media Markt Groningen

Over de Media Markt Groningen

Media Markt is een Duitse winkelketen die gespecialiseerd is in consumentenelektronica. Het bedrijf is in 1979 in München opgericht door Erich en Helga Kellerhals, Leopold Stiefel en Walter Gunz. Met meer dan 660 vestigingen in vijftien landen is Media Markt de grootste consumenten elektronica retailer van Europa en Nederland. In september 2014 is er een Media Markt vestiging in Groningen bijgekomen.

Media Markt Groningen in opdracht van The Delta Group London

The Delta Group is een grote visuele communicatie partij uit London die onder andere werkt voor Apple,  Media Markt en tal van andere grote partijen.

Project

BB Systems heeft in samenwerking met The Delta Group London gevelverlichting in combinatie met een banner frame constructie gerealiseerd. Op het pand van de Media Markt aan het Sontplein in Groningen is LED verlichting geïnstalleerd ten behoeve van het uitlichten van een banner, in dit geval met een reclame-uiting van Apple. Voor het uitlichten van de banner is er gebruik gemaakt LED spots, de spots zijn gekoppeld met de overige gevelverlichting waardoor deze tegelijkertijd worden in/ uitgeschakeld.

Op het pand van de Media Markt is een frame constructie gebruikt, waardoor het mogelijk is om zo nu en dan van reclame boodschap te wisselen. Het resultaat is een actuele, vernieuwende en opvallende reclameboodschap.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele gevelverlichting? Neemt u dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan bij een van onze accountmanagers.