Multifunctionele accommodatie (MFA) Grootegast

Over MFA Grootegast

Multifunctionele Accommodatie (MFA) Grootegast is een gezamenlijk initiatief van FC Grootegast, CMV Oranje Grootegast en Stichting Muziekonderwijs Grootegast.

Project

BB Systems heeft voor het multifunctioneel centrum de grote zaal en de kantine voorzien van een separate geluidsinstallatie.

In de grote zaal is een geluidsinstallatie geïnstalleerd, bestaande uit luidsprekers voorzien van grote woofers, geschikt voor spraak en muziekweergave. De luidsprekers zijn aangesloten op een eenvoudig bedienbare mixer. De zaal is voorzien van een stereo XLR-gastaansluiting t.b.v. het aansluiten van externe apparatuur.

In de kantine bestaat het hart van de geluidsinstallatie uit een stereo mengpaneel, met voldoende ingangen. Het mengpaneel is eenvoudig te bedienen, niet onbelangrijk , zeker als het gaat om de vele wisselingen van barmedewerkers. De installatie is geschikt voor muziek- en spraakweergave.

De installatie is uitgerust met diverse (ook draadloze) microfoons en afspeelapparatuur zoals mp3, usb, sd, cd en een tuner. Door eenvoudige besturing kan de installatie goed door een ieder bediend worden. Ook is er een audio aansluitpunt gerealiseerd voor bijvoorbeeld het aansluiten van een laptop tijdens een presentatie met een beamer. De centrale apparatuur is geassembleerd in een 19” T-racks patchkast.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit project of bent u ook op zoek naar een installatie voor een multifunctioneel centrum? Neemt u dan gerust contact met ons op.