Mondo Minerals Amsterdam

mondo minerals

Over Mondo Minerals

Mondo Minerals is een mineraalproducent met hoofdzetel in Amsterdam. Naast het hoofdkantoor zijn er vestigingen in Katwijk, Delfzijl, Perth en Helsinki. Het is de op één na grootste talkproducent ter wereld.

Project

In de bedrijfshal van mineraalproducent Mondo Minerals heeft BB Systems een complexe geluidsinstallatie ten behoeve van achtergrondmuziek ontworpen en gerealiseerd. Doordat er in deze situatie sprake is van complexe factoren, zijn er stof dichte luidsprekers met een hoge geluidsdruk geplaatst. Zodat ook bij veel omgevingslawaai de achtergrondmuziek goed tot zijn recht komt. De oplossing die is aangedragen bestaat uit een aantal clusters met luidsprekers. Om ervoor te zorgen dat de clusters in volume regelbaar zijn, is er een versterker geplaatst die beschikt over een volumeregelaar per cluster. Voor de muziekweergave is er gekozen voor een internettuner met FM en DAB+ mogelijkheden.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Neemt u dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Bronvermelding / fotografie: Mondo Minerals