Montapanel Werkbladen BV Tolbert

Over Montapanel

“Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.”

Bron: http://www.montapanel.com/

Project

De productiehal van Montapanel is sinds kort voorzien van achtergrondmuziek. De werkplekken zijn voorzien van Bosch LB2-UC15-D1 Kunststof ProSound luidsprekers. De geïnstalleerde luidsprekers zijn water en stof dicht (IP65). De luidsprekers van Bosch die wij toepassen hebben officiële certificeringen conform onder andere EN 60065, EN 60529, UL94 V 0, IEC60068-2-42, IEC60068‑2-52 en IEC60068‑2-11. In tegenstelling tot vele andere luidsprekermerken heeft Bosch dit goed voor elkaar en komt dit ten goede van de kwaliteit in moeilijke omgevingen. De Bosch luidsprekers beschikken over voldoende vermogen, wat juist in een productiehal enorm belangrijk is.

De luidsprekers zijn aangesloten op een Bosch PLE-1ME240-EU Plena mengversterker. Muziekweergave vindt plaats via een zeer uitgebreide internettuner met toegang tot meer dan 20.000 stations.

BB Systems levert sinds 2008 al hoogwaardige omroep en achtergrondmuziekinstallaties in Nederland en daar buiten. Wij kennen de markt zeer goed en bieden altijd de beste oplossing voor uw toepassing turnkey aan.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Neemt u dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.