Moskee Leidsche Rijn

Over Moskee Leidsche Rijn

Het Islamitisch Cultureel Centrum Leidsche Rijn (ICCLR) is een jonge en dynamische organisatie opgericht in Leidsche Rijn. ICCLR is zeer betrokken in de wijk Leidsche Rijn op sociaal, cultureel,
educatief en maatschappelijk terrein.

ICCLR streeft ongeacht nationaliteit om de belangen van haar leden te behartigen. Daarbij beoogt de Stichting een integriteit proces te stimuleren, zodat zij op gelijkwaardige wijze deel kunnen nemen aan de samenleving. ICCLR werkt met verschillende organisaties samen en streeft naar een volwaardige participatie in de maatschappij en actieve burgerschap. De feestelijke opening van moskee Leidsche Rijn heeft op 28 mei 2016 plaats gevonden, hierbij waren onder andere burgemeester Van Zanen en wethouder Geldof aanwezig.

Project

BB Systems heeft voor moskee Leidsche Rijn bestaande uit onder andere gebedsruimtes een geavanceerde geluidsinstallatie geleverd. De aangelegde geluidsinstallatie bestaat uit diverse zones en is afzonderlijk te bedienen door middel van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. De gehele geluidsinstallatie is middels software geconfigureerd en ingesteld, zodat de geluidsinstallatie in de moskee eenvoudig, zorgeloos en veilig kan worden bedient.

In de moskee is gebruik gemaakt van diverse luidsprekers, hierbij is rekening gehouden met de invulling per ruimte. Zo is er onder andere gebruik gemaakt van FBT CLA604 2-weg passieve line array luidsprekers en zijn er diverse inbouwluidsprekers geïnstalleerd. De luidsprekers zijn afgestemd op het interieur, naast de prestatie is ook rekening gehouden met de kleur van de speakers.

Het microfoonsysteem bestaat uit bedrade en draadloze microfonen van het merk Sennheiser. De draadloze Sennheiser microfoons worden in het gehele pand gebruikt, om een goed signaal
te garanderen is er een antenne / distributiesysteem aangelegd.

De centrale apparatuur bestaat uit een Ashly Pema 4 x 250W DSP mengversterker en een Ashly FR16 bedienpaneel.De centrale apparatuur is netjes weggewerkt in een afsluitbaar wandrack.
Het project is naar wens van de opdrachtgevers opgeleverd.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties voor een cultureel centrum of een moskee? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.
Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.