Noorderbreedte Leeuwarden

In de huidige tijd is er veel vraag naar de juiste Zorg. Denk hierbij aan Wonen met Zorg, tijdelijke Zorg en Specialistische Zorg. Noorderbreedte is een organisatie gericht op persoonsgerichte en specialistische (ouderen)zorg in Friesland en biedt die juiste zorg. De centrale vraag die men steeds stelt is “Waarmee kunnen we u helpen?”

Wegens de eerdere goede ervaring met BB Systems op de vorige locatie in Leeuwarden, was er de wens voor een uitbreiding van het bestaande roommanagementsysteem middels 13 Evoko Liso roommanagers voor het nieuwe hoofdkantoor in Leeuwarden.

Evoko Liso Roommanagers
Bij veel organisaties is het reserveren van ruimtes een serieuze uitdaging. Met het Evoko Liso systeem kan zeer eenvoudig een vergaderruimte worden gereserveerd. Hiermee zorgt het systeem ervoor dat een ruimte nooit meer dubbel geboekt is. Op een gebruiksvriendelijk compact scherm wordt actuele informatie op een heldere manier weergegeven en zodra het scherm iemand op korte afstand detecteert, licht het display op en voorziet de aanwezige van aanvullende informatie.

Bovendien is het systeem eenvoudig in het netwerk te integreren en compatibel met alle bekende digitale kalenders zodat er altijd een real-time overzicht beschikbaar is. Ook is er de mogelijkheid een analyse te verzorgen om op die manier vergaderpatronen te optimaliseren. Tevens is het met de mobiele app mogelijk om onderweg snel een ruimte te boeken en een Overview Screen voor alle vergaderruimten terug te vinden.

Vragen die dan concreet hieruit beantwoordt kunnen worden zijn bijvoorbeeld.
• Is er een bepaalde ruimte vaker in gebruik dan een andere ruimte?
• Op welk tijdstip van de dag wordt het meest gebruik gemaakt van een ruimte?
• Hoe vaak wordt er ondanks een ruimteplanning niet van de ruimte gebruik gemaakt? (no show).

Kortom een gebruiksvriendelijke, efficiënte oplossing voor ieder reserveringsvraagstuk.

Ook enthousiast geworden? Wij helpen graag bij het vinden van de beste oplossing!

Over Noorderbreedte

“Noorderbreedte maakt graag het verschil in de ouderenzorg. Dan doen we door elke dag voor een waardevolle dag te zorgen binnen onze locaties. We hebben vijftien woonzorgcentra en een revalidatiecentrum in Fryslân.”

Bron: https://www.noorderbreedte.eu/

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.