Noordpool U.F.C. Uithuizen

Voor voetbalvereniging Noordpool U.F.C. te Uithuizen hebben wij een nieuwe meerzone geluidsinstallatie mogen leveren en installeren.

Project

De geluidsinstallatie bestaat uit eenvoudig te bedienen en kwalitatief hoogwaardige installatie. De luidsprekers voor binnen bieden de mogelijkheid zowel spraak als muziek goed weer te geven, waarbij het ook mogelijk is het volume stevig te verhogen, indien gewenst. Drie buitenvelden zijn hierbij voorzien van krachtige projectieluidsprekers, zodat het geluid over een grote afstand kunnen verspreiden.

Dankzij de geleverde mediaspeler is het nu ook mogelijk om muziek af te spelen uit een selectie van honderden radiozenders, maar ook USB, Aux, Bluetooth en Spotify Connect op basis van Wifi behoren tot de mogelijkheden. De huidige beeldinstallatie is uitgebreid met een audiokoppeling en voor de sprekers staat er een microfoon ter beschikking.

De centrale apparatuur is netjes in een afsluitbare patchkast geplaatst, voorzien van centrale aan/uit schakelaar.

Over Noordpool U.F.C.

“De vv Noordpool-U.F.C. is opgericht op 29 maart 1922 en was een fusievereniging ontstaan uit de verenigingen U.F.C. en Noordpool. Het is U.F.C. geweest, opgericht 24 Augustus 1913, dat de eerste stoot gaf voor de beoefening van de inmiddels zeer populair geworden voetbalsport.”

Bron: website Noordpool UFC

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele installatie voor uw sportvereniging? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.