OGD Delft

Project

In het Grandcafé van OGD ict diensten heeft BB Systems een basis geluidsinstallatie van Cloud geïnstalleerd met een totaal van acht WorkPro luidsprekers. Deze luidsprekers zorgen voor een mooie spreiding van het geluid, waarbij het tevens mogelijk is het volume behoorlijk te verhogen zonder dat het uiteindelijk een disco wordt. Als muziekbron wordt een tablet gebruikt voor het afspelen van muziek via Spotify. Om deze tablet aan te sluiten is een Cloud paneel met aansluitmogelijkheid geplaatst. Met dit paneel kan tevens het volume worden ingesteld en kan een andere bron worden geselecteerd als er bijvoorbeeld door een microfoon moet worden gesproken.

Over OGD ict diensten

De nieuwkomer met 30 jaar ervaring.

Wij halen de complexiteit uit ICT. We willen techniek aanbieden die gewoon werkt. Klanten blij maken door goed te luisteren en heldere antwoorden te geven. Elke dag een beetje beter worden in wat we doen. En onze kennis delen met iedereen.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!