Parkos Groningen

In het stadion van FC Groningen, de Euroborg, heeft het Groningse Parkos zijn nieuwe thuis gevonden voor haar hoofdkantoor. Parkos, de website voor alternatieve parkeerplaatsen bij vliegvelden, zocht naar een state-of-the-art kantooromgeving. Het Style26 bouwteam, met BB Systems als technische partner, werd ingeschakeld om een prachtige en functionele werkomgeving te realiseren. Wij hebben de focus gelegd op elektrotechnische installaties, verlichting, automatisering, IT-infrastructuur en audiovisuele middelen en hebben bijgedragen aan de transformatie van deze kantoren.

 

Project Parkos Groningen

Technische installaties
Met ruim 1000 m2 die voorzien moest worden van moderne techniek, heeft BB Systems verschillende installaties verzorgd, waaronder kleinschalige aanpassingen aan het klimaatsysteem om te voldoen aan de nieuwe kantoorindeling. Het verplaatsen van bestaande bedieningen, aanpassingen aan zones en technische begeleiding waren essentieel voor een soepele overgang.

Verlichting
Een hoogwaardig lichtplan, ontwikkeld in samenwerking met lichtadviseurs en de interieurarchitect, heeft geresulteerd in een doordacht verlichtingsconcept. Led-profielen, accenten, maatwerk, inbouwspots, inlegarmaturen en sfeerverlichting van merken als Performance in Lighting en Lucide zorgen voor functionele en esthetische verlichting. Met Dali-dimbaarheid, handmatige bijstelling en verschillende lichtscènes is het verlichtingssysteem afgestemd op diverse momenten van de dag.

Kabelmanagement werkplekken
Elke werkplek is voorzien van geavanceerd kabelmanagement met fraaie PowerDeskUp-modules, inclusief wandcontactdozen en USB-C oplaadpunten. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimde werkplek maar biedt ook gebruiksgemak.

Audiovisuele middelen
Parkos heeft gekozen voor geavanceerde audiovisuele middelen met Google-integratie en hoogwaardige narrowcasting. In samenwerking met Cloudcarrier, de ICT-leverancier van Parkos, zijn geavanceerde systemen geïntegreerd, variërend van werkplekbeheer tot Google- en Apple-diensten.

Toegangscontrolesysteem
Veiligheid staat hoog in het vaandel. BB Systems heeft een hoogwaardig toegangscontrolesysteem geïnstalleerd voor alle medewerkers, waarbij toegang mogelijk is via mobiele apparaten en tags.

Met trots kijkt BB Systems terug op de succesvolle realisatie van het kantoor van Parkos in de Euroborg te Groningen. Als partners zijn we verheugd deel uit te maken van dit project en kijken we uit naar de toekomstige successen van Parkos in hun nieuwe inspirerende werkomgeving. Groningen is weer een prachtig kantoor rijker, en wij zijn verheugd over het behaalde resultaat en de versterking van onze relatie met dit fantastische bedrijf.

Over Parkos

“Wij zijn de nummer 1 website in Nederland waar u veilig en goedkoop uw parkeerplek bij het vliegveld vergelijkt en boekt.”
Bron: https://parkos.nl/over-ons.html

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Fotografie: The Brandwagon