Podotherapie H&L Groningen

podotherapie henl

Over Podotherapie H&L

In de praktijk van Podotherapie H&L Groningen staat de aandacht voor de patiënt en klantvriendelijkheid altijd voorop. Iedereen krijgt de gelegenheid zijn verhaal te doen. Op basis van deze informatie gaan we bekijken wat er aan de hand is en proberen we duidelijkheid te krijgen over de aanwezige klachten en de mogelijke oplossingen die hiervoor zijn. Deze oplossingen kunnen uiteenlopen van voetverzorgingsadviezen, schoenadviezen tot het maken van ortheses, nagelbeugels of corrigerende zolen.

Altijd op zoek naar de beste oplossing!

Project

Op deze nieuwe locatie en tevens hoofdvestiging was er de behoefte aan een geavanceerde narrowcasting oplossing. BB Systems mocht voor deze vestiging op de Bovenstreek 11 te Groningen deze opdracht uitvoeren.

Op basis van de specifieke wensen en eisen is er door het AV-team gekozen voor één LG 43SM5KE Semi-Pro WebOs monitor. Dit type WebOs monitor is speciaal ontwikkeld voor narrowcasting. Deze monitor hebben wij gekoppeld aan een professionele Neets SB1 soundbar. Deze 4 x20 Watt Soundbar zorgt voor een excellente geluidskwaliteit, geschikt voor zowel spraak als muziek.

Middels een zwenkbare muurbeugel hebben wij dit systeem aan de wand gekoppeld.
De zwenkbare muurbeugel maakt het mogelijk de totale narrowcasting constructie in een andere hoek te presenteren. Het systeem maakt overigens gebruik van gebruiksvriendelijke Gauddi software voor narrowcasting via webOS. Hierbij heeft men verschillende opties zoals de mogelijkheid om het weerbericht, verkeerssituaties, beeldmateriaal en nieuwsberichten weer te geven. Het systeem is bovendien flexibel, de informatie kan op ieder moment van de dag automatisch of handmatig ververst worden. Denk bijvoorbeeld aan het persoonlijk welkom heten van bezoekers of de weergave van een overzicht van de zaalreserveringen. Kortom de beste oplossing voor Podotherapie H&L Groningen.

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!