Rabobank Bolsward

Over Rabobank Bolsward

Rabobank Bolsward is gevestigd in de omgeving Sneek/Zuidwest Friesland. Het ligt in het centrum van Bolsward en is een bank waar je naar binnen kan lopen voor je dagelijkse bankzaken.

Project

Voor de Rabobank Bolsward heeft BB Systems in opdracht van ITBB Elektrotechniek een Bosch geluidsinstallatie geleverd en in bedrijf gesteld. De geluidsinstallatie bestaat uit verschillende Bosch onderdelen, waaronder luidsprekers, een versterker en een Plena multifunctionele muziekbron. Deze geluidsinstallatie voorziet in een hoogwaardige bron voor achtergrondmuziek. Het Professionele systeem biedt urenlang onderbroken muziek. Op diverse manieren kan er muziek worden afgespeeld. Daarbij zorgen de Bosch Pro-Sound luidsprekers voor een optimaal geluid. Met diverse volumeregelaars is het volume gemakkelijk te naar wens aan te passen. Door het strakke en tijdloze design vallen de luidsprekers bijna niet op en passen ze mooi in het interieur van de Rabobank.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele geluidsinstallatie? Neemt u contact met ons op via het contactformulier of per telefoon op 050 5491662.