RGYM Beverwijk

Over RGYM

Het meest toonaangevende, luxueuze en complete fitnesscentrum in de regio Beverwijk en omstreken. Waarbij de sporter centraal staat en wij “RGYM” een middel zijn om de sporter naar zijn hoger doel te krijgen. Tevens willen wij dat de leden het gevoel krijgen dat ze voor een redelijke prijs de toegevoegde aandacht krijgen de je verwacht bij een hoger segment sportschool.

Project

Voor sportschool RGym hebben wij een geluidsinstallatie gerealiseerd die multifunctioneel inzetbaar is.

Voor de groepsruimte op de 1e verdieping hebben wij een mediaspeler geïnstalleerd. Het geluid komt tot stand middels 4 satellietspeakers die worden ondersteund door een krachtige subwoofer. De centrale apparatuur is geplaatst in een custom-made rack op een staande poot.

Net als in de groepsruimte is in de SYNRGY en Cardio ruimte een standalone set geïnstalleerd, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de bestaande mediaspeler.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? BB Systems staat u graag telefonisch te woord op 050 5491662.

Wilt u dat wij contact met u opnemen vraag dan een vrijblijvende offerte aan of vul het contactformulier in. Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.