ROC Nijmegen vestiging Boxmeer

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum. Bij ons kun je een opleiding volgen in het middelbare beroepsonderwijs of in de volwasseneneducatie. Bij ROC Nijmegen studeren circa 10.000 studenten.

ROC Nijmegen heeft vestigingen in Nijmegen en Boxmeer. Ook kennen we regiolocaties. Die houden zich uitsluitend bezig met volwasseneneducatie. Ga naar het overzicht van alle locaties. Wij zijn er trots op dat wij als eerste mbo-school voor drie van onze locaties op 5 februari 2014 het themacertificaat Bewegen en Sport van het vignet Gezonde School hebben gekregen. Inmiddels hebben 4 locaties dat thema vignet en hebben alle 5 locaties het themavignet Psychosociaal Welbevinden.

Bron: ROC Nijmegen

Project

BB Systems heeft voor onderwijsinstelling ROC Nijmegen vestiging Boxtel een zestal (examen) ruimten voorzien van meeluistermicrofoons en inbouwluidsprekers. De examenruimten worden voornamelijk gebruikt ten behoeve van de opleiding VEVA: veiligheid en vakmanschap. Vanuit de regieruimte is het mogelijk voor de examinator / praktijkdocent instructies te geven aan studenten, maar ook om mee te luisteren met simulaties.

De installatie bestaat uit een combinatie van in- en opbouw luidsprekers van o.a. Clockaudio en Penton. De regieruimte beschikt over twee actieve speakers ten behoeve van het meeluisteren met simulaties. Met behulp van een Clock Audio automatische mixer is het vanaf de balie mogelijk om een keuze te maken welke ruimten / microfoons afluisterbaar moeten zijn. Ook is het vanuit de balie en regie ruimte mogelijk om gebruik te maken van zone individuele omroepmogelijkheid. De geluidsinstallatie is te bedienen door middel van een zeer eenvoudig bedieningspaneel, de bediening en een Bosch 6 zone microfoonpost bevindt in de balie. De centrale apparatuur is netjes weggewerkt in een 19 “ afsluitbaar rack.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties in het onderwijs? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie. Neem contact op via ons contactformulier of bel 050 5491662.